Ξεκίνημα σεζόν με το τουρνουά αλληλεγγύης

ΕΠΣΧ 9 Σεπτεμβρίου 2023, 11:02

Με το τουρνουά αλληλεγγύης που γίνεται για την ηθική και οικονομική ενίσχυση ποδοσφαιριστή του Ικάρου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ανοίγει άτυπα το απόγευμα η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην ΕΠΣ Χανίων.

Oinolatris

Το τουρνουά, που θα γίνει με τη συμμετοχή των τριών πρωταθλητών της προηγούμενης σεζόν από τις ισάριθμες κατηγορίες, δηλαδή των Γρανίτη, Ηρακλή Νεροκούρου και Κουμπέ, με την τέταρτη ομάδα να είναι ο Ικαρος, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.

Τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια μισής ώρας, οπότε και θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί για να προκύψει το ζευγάρι του τελικού αλλά και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε έναν άτυπο μικρό τελικό.

Στο περιθώριο των αγώνων αναμένεται να δοθούν πλακέτες από την ΕΠΣ Χανίων. Η δράση θα σημάνει στο γήπεδο των Νεροκούρου μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την εκκίνηση της νέας σεζόν και των πρώτων αγώνων για το κύπελλο.

Estrella
Papantonakis Cards
Ζakroshoes
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Akadimia Neas Kydonias
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad