Ξεκίνημα προετοιμασίας… Με “20” η “πρώτη”

Πλατανιάς | 28 Ιουνίου 2017, 11:47

Την πρώτη του προπόνηση για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιεί το απόγευμα ο Πλατανιάς. Ειδικότερα, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 6 στο Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν μη τι άλλο, τα πράγματα μετά τις τελευταίες εξελίξεις δείχνουν καλύτερα, αφού ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ν’ Κολό, που θα είναι έτσι -εκτός απροόπτου- το απόγευμα στο Μάλεμε, ενώ αναμένεται και ο Γιοβάνοβιτς. Βασικά, τις τελευταίες μέρες κι εφόσον συμπεριληφθούν οι μεταγραφές των Γκρζέλτσακ και Ομπερχάουζερ, ο Πλατανιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ολοκληρώνει τέσσερις βασικές του υποθέσεις.

Τώρα, πρακτικά το απόγευμα στο Μάλεμε θα δώσουν το παρών 20 παίκτες, που θα γίνουν 21 προσεχώς με την προσθήκη του Γιοβάνοβιτς. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 6 μικροί, που είναι οι Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Σαάντο, Ουές και Κασσωτάκης. Ουσιαστικά θα πρέπει ν’ αναμένονται τουλάχιστον έξι με επτά ακόμα μεταγραφές, όταν αυτή τη στιγμή, εφόσον συμπεριληφθούν και οι Ν’ Κολό, Γιοβάνοβιτς, αυτές φτάνουν τις επτά (Κρος, Πλιάτσικας, Στάμου, Γκρζέλτσακ, Ομπερχάουζερ, Ν’ Κολό, Γιοβάνοβιτς).

Αναλυτικά, οι παίκτες που πρόκειται να είναι σήμερα παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας για τον Πλατανιά είναι οι εξής:

Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Κασσωτάκης, Στάθης, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Καρυπίδης, Στάμου, Βάντερσον, Γιορέντε, Σαάντο, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ν’ Κολό και Γκρζέλτσακ.

Estrella