Ξεκίνημα με… τεσσάρα στην πρεμιέρα

Ιδομενέας Γρανίτης | 2 Οκτωβρίου 2016, 15:01

Τις πρωταγωνιστικές του βλέψεις έδειξε από την πρώτη αγωνιστική ο Γρανίτης που πήρε το γειτονικό ντέρμπι στους Αγ. Αποστόλους με τον Ιδομενέα με σκορ 4-0 στην πρεμιέρα της Β' κατηγορίας.

Ο Γρανίτης συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από εκεί που άφησε το κυπελλο και δείχνει από πολύ νωρίς ότι θα είναι ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Β’ ΕΠΣΧ.

Δύο ποδοσφαιριστές που “μετακόμισαν” το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη Βουκολιών στον Γρανίτη, ήταν αυτοί που πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ, με τον Στρατουδάκη να ανοίγει το σκορ στο 15’ και τον Πατρικάκη να διπλασιάζει τα τέρματα του Γρανίτη στο 30’ (0-2).

Ο Μαυρεδάκης στο 55’ έγραψε το 0-3 και ο Δασκαλάκης έκανε το τελικό 0-4 λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του κ.Σφακιανάκη.

Διαιτητής: Σφακιανάκης

Βοηθοί: Αναστασάκης-Μαρινάκης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Πανάγος (35’ Βιττωράκης), Ψυλλάκης, Αγιασμενάκης, Βαρίκος, Πάλλης, Αβραμάκης (65’ Π.Βαϊγκούσης), Μυλωνάκης, Καλαϊτζάκης, Τσαγκαράκης (54′ Βούρβαχης), Σπ. Βαϊγκούσης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακιμίδης, Πατρικάκης, Παπαδόπουλος (70’ Μπομπολάκης), Καστρινακης, Στρατουδάκης, Δασκαλάκης, Μαυρεδάκης, Κισσανάκης (78’ Μπουλής), Μπουρμπάκης, Κουτουλάκης (75’ Δράμι), Αράπη

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad