Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες στον ΟΦΗ

Βόλεϊ 5 Σεπτεμβρίου 2022, 22:38

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ πάτησε το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, στην πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

KTEO Κρήτης

«Η φετινή ομάδα, δεν έχει σχέση με την περσινή. Πέρσι είχαμε κολεγιόπαιδα, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες.

Στόχος μας θα είναι η εύκολη παραμονή και από εκεί και πέρα, αν μπορούμε, μια θέση στην εξάδα» δήλωσε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στην πρώτη προπόνηση της Κρητικής ομάδας βρέθηκαν οι Βαγγέλης Βαϊόπουλος (22, 2μ03, κεντρικός), Αλέξανδρος Χήρας (35, 1μ98, κεντρικός), Δημήτρης Τσαλικιάν (24, 1μ91, διαγώνιος), Στάθης Αραμπόπουλος (24, 1μ88, ακραίος), αλλά και κάποιοι υπο δοκιμήν αθλητές που θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ.

Από την Τρίτη (06/09) στην προπόνηση θα ενταχθούν και οι Γρηγόρης Μπαρταξιάν (20, 1μ94, πασαδόρος), Νίκος Γκόνας (20, 1μ94, ακραίος), ενώ αναμένεται και ο Ιρανός πασαδόρος της ομάδας Αμιραμπάς Μοράντι (Ιράν, 26, 1μ93).

Στις επόμενες ημέρες, αναμένονται στο Ηράκλειο και οι Τζάρεντ Τζάρβις (Joey) (Καναδάς, 26, 1μ97, ακραίος), Ροδρίγκο Αμπράο (Βραζιλία, 26, 1μ95, ακραίος), Θοδωρής Τσαδήμας (27, 1μ82, λίμπερο), Ιγκόμπε Σικούκου (Μποτσουάνα Αφρική, 28, 2μ04, διαγώνιος).

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται στο Ηράκλειο, όλοι οι παίκτες, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.

Το πρόγραμμα προβλέπει καθημερινές διπλές προπονήσεις. Το πρωί βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα δουλειά στο γήπεδο, απο τον Κώστα Δεληκώστα και τους συνεργάτες του (βοηθός Νίκος Αντωνιάδης, γυμναστής Κώστας Σφακιανάκης).

manolikakis

Rabona ad