Ξεκίνημα με εργομετρικά

Παλαιόχωρα | 31 Ιουλ 2016, 0:20

Την πρώτη άτυπη συνάντηση είχαν οι ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας, καθώς πριν από το ξεκίνημα της νέας περιόδου πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO
 
Οι μετρήσεις έγιναν στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, από τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Πλατανιά Λεωνίδα Παπαδάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου.
 
botonakis ergometrika
 
manoysakis ergometrika
 
 
 
ergometrika
 
Η ομάδα της Παλαιόχωρας μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πλατανιά, αλλά και τους Παπαδάκη-Μπερνεάνου για την σημαντική συμβολή σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι αυτό της φυσικής κατάστασης.
 
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
 
Με απόλυτη επιτυχία,συνέπεια και σε επαγγελματικά πρότυπα πραγματοποιήθηκαν οι εργομετρικές μετρήσεις της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο Μάλεμε.
 
Ενα μέγαλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και στον Προπονητή φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Λεωνίδα Παπαδάκη και τον συνεργάτη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Γιώργο Μπερνεάνου, για την συνεργασία και την μετάδοση γνώσεων σε ενα τόσο σημαντικό τομέα, όπως η φυσική κατάσταση, που έχει σαν στόχο την όσο το δυνατόν σωστή προετοιμασία της ομάδας μας για την νέα χρονιά.
 
Η πρώτη επίσημη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 1 Αυγούστου, ενώ έχει οριστεί και ένα πολύ δυνατό φιλικό με την ομάδα του ΙΝΚΑ στις 20 Αυγούστου.
 
Νεκτάριος Ανδρεαδάκης
Estrella
Auto KCS

Rabona ad