Ξεκίνημα για τον Γρανίτη – Βίντεο και δηλώσεις από την “πρώτη”

Γρανίτης | 31 Ιουλ 2020, 15:33

Με στόχο το καλύτερο δυνατό και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Σταμάτη Φλεμετάκη, η ομάδα του Γρανίτη ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη στην έδρα της ομάδας, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανακοινωθεί, αλλά και όλοι όσοι αποφασίστηκε να παραμείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ. Μένει να ξεκαθαρίσει ασφαλώς εάν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση για το σύλλογο της Αγίας Μαρίνας, κάτι που θεωρείται αρκετά πιθανό.

Το μεγάλο στοίχημα ωστόσο για τον Γρανίτη αλλά και το προπονητικό τιμ, είναι να μπορέσουν οι παίκτες να επιστρέψουν ήπια σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την πολύ μεγάλη αποχή που έχει προηγηθεί, αλλά και να μη σταματήσει το πρωτάθλημα απ’ όταν ξεκινήσει…

«Είναι μια περίεργη χρονιά για όλους, προπονητές, γυμναστές, ποδοσφαιριστές…», παραδέχεται, μιλώντας στο athlitiko, ο Στ. Φλεμετάκης. «Είναι πρωτόγνωρο να υπάρχει τόσο μεγάλη αποχή από την ενεργό δράση. Θέλει μεγάλη προσοχή για να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή η επιστροφή για τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε και σχετικά νωρίς την προετοιμασία. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους και ελπίζω να ξεκινήσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς διακοπές. Είναι το μόνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί, νομίζω, αυτή τη στιγμή. Ολα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Εμείς θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να παρουσιάσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα με πρώτο στόχο να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε τις ώρες που περνάμε στο γήπεδο», είναι οι δηλώσεις από τον προπονητή του Γρανίτη.

IMG 9216

Ο νέος προπονητής του Γρανίτη, Στ. Φλεμετάκης.

Να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τιμ περιλαμβάνονται οι Δημήτρης Δοντσίδης (που υπολογίζεται σαν άμεσος συνεργάτης του Φλεμετάκη, αλλά θα προσφέρει κιόλας τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής) Σταμάτης Καστρινάκης και Γιάννης Κορωνάκης, έχοντας από κοινού την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Παρακάτω ακολουθούν οι μέχρι τώρα κινήσεις του Γρανίτη.

Ανανέωσαν: Κολομπάκης, Καστρινάκης, Κοκάκης, Στρατουδάκης, Μπεριάδης, Κατσαρός, Φασαράκης, Μαυρεδάκης, Κουτουλάκης, Τερεζάκης Στρ., Κελαϊδής, Ρωμανιάς, Τερεζάκης Στ., Αλευράκης (ανέβηκε από Κ16)

Ηρθαν: Καβράκης (από Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ), Μπαδιεριτάκης (Μινώταυρος), Κλάδος (από Χάλη), Κακαράς (από Ιδομενέα), Τσιριβάκος και Παπαδημητρίου (από Ηρακλή Νεροκούρου), Κορωνάκης, Δοντσίδης (από Καλτσέτο), Κυριακάκης (επέστρεψε)

Βοηθοί: Δημήτρης Δοντσίδης – Σταμάτης Καστρινάκης – Γιάννης Κορωνάκης

Τα φιλικά:

Δόξα Παχιανών (12 Αυγούστου)
Μινώταυρος (22 Αυγούστου)
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (26 Αυγούστου)
Απόλλων (29 Αυγούστου)
Ηρακλής Νεροκούρου (2 Σεπτεμβρίου)
Ακόμη, μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν φιλικά και με ΑΕ Κυδωνίας, Τιτάνα και Χάλη και αυτό που μένει, ίναι να ξεκαθαρίσουν οι ημερομηνίες.

Δείτε βίντεο από την έναρξη της προετοιμασίας του Γρανίτη, από το κανάλι που έχει η ομάδα στο YouTube, όπου μιλούν ο προπονητής Σταμάτης Φλεμετάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σταμάτης Καστρινάκης και δύο ποδοσφαιριστές, οι Σταμάτης Στρατουδάκης και Κώστας Μπεριάδης.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad