Ξεκίνημα για “τρίποντο” – Από νωρίς στα “βαθιά”

Χανιά | 24 Σεπτεμβρίου 2020, 13:04

Η Δόξα Δράμας, στην οποία πρόσφατα σημειώθηκαν εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, σε προπονητικό επιτελείο και σε μεταγραφική ενίσχυση, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος των Χανίων στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αν και πάντα οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν “παγίδες” φαντάζει ένα παιχνίδι εφικτό για να ξεκινήσει με νίκη στο νέο πρωτάθλημα η χανιώτικη ομάδα. Στη συνέχεια τα Χανιά θα μπουν από νωρίς στα… βαθιά, με εκτός έδρας ντέρμπι με τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική. Ακολούθως θα μεταβούν σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύονται, αυτή του Καραϊσκάκη Αρτας, ενώ την 5η αγωνιστική είναι μία ακόμη επικίνδυνη έξοδος, με την Ξάνθη. Ενδιάμεσα θα έχει μεσολαβήσει το κρητικό ντέρμπι με τον “κακό δαίμονα” των Χανίων, Εργοτέλη.

Στη συνέχεια σειρά για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη έχουν τα ματς με τρεις ομάδες που ανέβηκαν από τη Football League, τα νεανικά Τρίκαλα (εντός), τον Διαγόρα Ρόδου (εκτός) και τον ΟΦ Ιεράπετρας (εντός), στο δεύτερο κρητικό ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Το δεύτερο συνεχόμενο ματς στα Περιβόλια (μετά τον ΟΦΙ) είναι απέναντι σε μία ομάδα που φαντάζει συνδιεκδικήτρια της ανόδου, την Παναχαϊκή, για να κλείσει το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος με το εκτός έδρας ματς με τον ενισχυμένο το τελευταίο διάστημα Απόλλωνα Λάρισας και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, που πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και δείχνει επίσης να έχει υψηλές βλέψεις.

Στον πρώτο γύρο τα Χανιά έχουν 6 παιχνίδια στα Περιβόλια και 5 μακριά από τη βάση τους και αντίστροφα στον β’ θα ταξιδέψουν 6 φορές μακριά από τα Χανιά, τις δύο εντός Κρήτης (σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα).

Αναλυτικά το πρόγραμμά τους:

Α’ γύρος
1η αγωνιστική: Χανιά-Δόξα Δράμας
2η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Χανιά
3η αγωνιστική: Καραϊσκάκης-Χανιά
4η αγωνιστική: Χανιά-Εργοτέλης
5η αγωνιστική: Ξάνθη-Χανιά
6η αγωνιστική: Χανιά-Τρίκαλα
7η αγωνιστική: Διαγόρας-Χανιά
8η αγωνιστική: Χανιά-ΟΦΙ
9η αγωνιστική: Χανιά-Παναχαϊκή
10η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας-Χανιά
11η αγωνιστική: Χανιά-Ιωνικός

Β’ γύρος
12η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Χανιά
13η αγωνιστική: Χανιά-Λεβαδειακός
14η αγωνιστική: Χανιά-Καραϊσκάκης
15η αγωνιστική: Εργοτέλης- Χανιά
16η αγωνιστική: Χανιά-Ξάνθη
17η αγωνιστική: Τρίκαλα-Χανιά
18η αγωνιστική: Χανιά-Διαγόρας
19η αγωνιστική: ΟΦΙ-Χανιά
20ή αγωνιστική: Παναχαϊκή-Χανιά
21η αγωνιστική: Χανιά-Απόλλων Λάρισας
22η αγωνιστική: Ιωνικός-Χανιά

Estrella
/psiloritischania