Ξεκινά συνεργασία με Ρεθυμνιακό

Πλατανιάς | 21 Ιουλίου 2017, 14:05

Τη συνεργασία με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες από το Ρέθυμνο, τον Ρεθυμνιακό, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η συνεργασία θα αφορά τις Ακαδημίες, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται ότι ο Ρεθυμνιακός αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και προπονητής είναι ο Γιάννης Κατσούλης, οπότε ο Κρητικός τεχνικός είναι ο άτυπος “συνδετικός κρίκος” γι’ αυτή τη συνεργασία. Υπενθυμίζεται πως ο Κατσούλης είχε διατελέσει αρχικά σκάουτερ του Πλατανιά τα πρώτα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής στην Κ17.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο συλλόγων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ.

Η συμφωνία αυτή, της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση ταλέντων από το νησί μας, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων πιστεύει ακράδαντα πως η συνεργασία της με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, όχι μόνο θα αποδώσει σύντομα καρπούς, αλλά θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλες ανάλογες στο μέλλον.

Estrella