Ξεκινά με Παντέλη για Αγροτικό Αστέρα

Χανιά | 27 Φεβρουαρίου 2017, 22:25

Την Τρίτη το πρωί είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον Α.Ο. Χανιά για τη νέα αποστολή που τον περιμένει στο πρωτάθλημα και είναι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, την προπόνηση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Νίκος Παντέλης.

/Bella Pizza

Ο 58χρονος νέος τεχνικός του ΑΟΧ αξίζει να σημειωθεί ότι μοίρασε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο προς τους παίκτες για την εμφάνιση που είχαν αλλά και για το αποτέλεσμα που κατάφεραν να πάρουν, φτάνοντας έτσι στην 7η φετινή τους νίκη. Μια νίκη που διατηρεί τον ΑΟΧ σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ειδικότερα σε απόσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικώς, ασφαλείας, σε σχέση με τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα ακολουθεί ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι πάντως σ’ έναν Αγροτικό Αστέρα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο προβλήματα ως ομάδα και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Νίκου Νεντίδη από την τεχνική ηγεσία. Ο ΑΟΧ έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί και να διεκδικήσει την Κυριακή ένα θετικό αποτέλεσμα. 

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad