Ξεκινά η προετοιμασία στον Γιούχτα

Γιούχτας | 21 Αυγούστου 2023, 20:26

Με το βάρος να πέφτει μεταξύ άλλων και στο σχεδιασμό για την περαιτέρω ενίσχυση του, ο Γιούχτας κάνει γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση εν όψει για τη νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας ο γεν. διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης βρίσκεται σ’ επαφή με παίκτες προκειμένου ο Γιούχτας να ενισχυθεί περαιτέρω.

Η ενημέρωση από τον Γιούχτα έχει ως εξής:

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας διανύει η ομάδα μας, η οποία από την περασμένη Τετάρτη πάτησε γήπεδο με το βλέμμα στραμμένο στην νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

O τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Σουργιάς με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την σκληρή δουλειά με τις προπονήσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση να είναι διπλές. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες θα ολοκληρώσουν και τους απαραίτητους ιατρικούς και βιοχημικούς ελέγχους.

Παράλληλα, προχωράει και ο σχεδιασμός της ομάδας για την περαιτέρω ενίσχυση της, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό με τον κ. Τουτζάρη να βρίσκεται σε επαφή με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο έργο και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Super league 2.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση του Γιούχτα «ανοιχτή» για τον κόσμο και τα ΜΜΕ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-08-2023 και ώρα 17:00 στο Μαρκομιχελάκειο Αθλητικό Κέντρο, στις Αρχάνες.

Estrella

Rabona ad