Ξεκινά η οργάνωση για τη νέα χρονιά

Πλατανιάς | 16 Φεβρουαρίου 2016, 18:44

Η ουσιαστική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία δίνουν την άνεση στον Πλατανιά προκειμένου να χαράξει το μέλλον του κι επί της ουσίας να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του. Σε πρώτο πλάνο η παραμονή του Γιώργου Παράσχου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανά πάσα στιγμή θα πρέπει ν’ αναμένεται λοιπόν συνάντηση μεταξύ του Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού του Πλατανιά προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βάλουν κάτω και να δώσουν τα χέρια. Κοινό μυστικό στις τάξεις του Πλατανιά είναι πως τόσο οι “ερυθρόλευκοι” όσο και ο Παράσχος είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία, οπότε, θα πρέπει ν’ αναμένεται πολύ σύντομα ένα καθοριστικό ραντεβού έτσι ώστε οι δύο πλευρές να έχουν μία ουσιαστική συζήτηση για τη νέα χρονιά, να καθοριστούν οι στόχοι και πώς θα διαμορφωθεί το μπάτζετ και σε κάθε περίπτωση να διευκρινιστεί το τι θα επιδιώξει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτό το σημείο παρουσιάζει ενδιαφέρον η σημερινή δήλωση από πλευράς ενός ανθρώπου που είναι πολλά χρόνια στη διοίκηση του Πλατανιά, του Μανόλη Τσιριτάκη ο οποίος σε ερώτηση για το τι θα κυνηγήσει η ομάδα του τη νέα χρονιά απάντησε πως θα κάνει και πάλι το ίδιο, μία βατή παραμονή. Συγκεκριμένα, η απάντηση που έδωσε ο γεν. γραμματέας της ΠΑΕ Πλατανιάς ήταν η εξής: «Για του χρόνου νομίζω ότι ο στόχος δεν θ’ αλλάξει. Θα παραμείνει ο ίδιος, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα έχει πάλι μια εύκολη παραμονή».

Τώρα, ο Παράσχος είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει κάποιες συγκεκριμένες εγγυήσεις για να δεχθεί να παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν. Ο 63χρονος προπονητής θα ήθελε ο Πλατανιάς να έδινε συνέχεια μετά την πολύ καλή φετινή σεζόν που διανύει και να μην επέστρεφε στην κατάσταση που ήταν τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια… Λογικά το ίδιο θα θέλει και η διοίκηση της ομάδας, εντούτοις ο κ. Μαθιουλάκης έχει διαμηνύσει σε όλους τους συνεργάτες του στην ομάδα ότι το μπάτζετ τη νέα σεζόν θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής, κοινώς δεν θα υπάρχουν τα πολύ μεγάλα συμβόλαια και γενικώς θα γίνει μια προσπάθεια να υπάρξει μια πιο μεγάλη ισορροπία στα οικονομικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς και παρότι είμαστε ακόμα στα μέσα του Φλεβάρη αλλά και δύο μήνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος εισέρχεται σε μια διαδικασία να οργανώνεται για τη νέα περίοδο, με το χρόνο ν’ αποτελεί σύμμαχο γι’ αυτόν. 

Estrella