Ξέφυγαν από την… ζώνη με την πρώτη τους νίκη

Σπάθα Κεραμειά | 5 Μαρτίου 2016, 20:17

Την πρώτη τους νίκη στον Όμιλο Τίτλου πανηγύρισαν τα Κεραμειά που επικράτησαν με 3-2 της Σπάθας. Παράλληλα ξέφυγαν από το -5 που οδηγεί την τελευταία ομάδα σε αγώνες μπαράζ.

Ο Βάλαρης στο 15’ πέτυχε το 1-0 για τα Κεραμειά, με τον Αργύρη να ισοφάρίζει για την Σπάθα στο 32’ σε 1-1.

Ο Χαλιβελάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους νικητές στο 60’ για το 2-1.

Η Σπάθα είχε και δεύτερη “απάντηση” καθώς ισοφάρισε στο 67’ με τον Μ.Παπαδάκη που έπαιξε επιτυχημένα το “1-2” με τον Κ.Παπαδάκη (2-2).

Τα Κεραμειά ευτύχησαν να σκοράρουν για τρίτη φορά στο ματς μετά από δύο λεπτά , με τον Μπένο ο οποίος έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του (3-2).

Η Σπάθα εύχεται καλή στρατιωτική θητεία στον τερματοφύλακα στης ομάδας Τσαβαρή που ετοιμάζεται να υπηρετήσει τις προσεχείς ημέρες.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Μαρκετάκης-Παναγόπουλος

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Μελισσινός, Θεοδωρογλάκης, Δοξάκης, Λουκόπουλος, Νταμαδάκης Ι., Χαλιβελάκης, Γληγόρης (85’ Μαθιουδάκης), Παρδαλάκης, Ζαχαριουδάκης (25’ λ.τρ. Μπένος), Πατσαρίκας Στ. (60’ Πατσαρίκας Αχ.), Βάλαρης

Σπάθα (Βασίλης Κούτας): Τσαβαρής (75’ Μυφτάρι), Μοσχονάκης, Ζογράφι Κ., Ζογράφι Ρ., Αργύρης, Χαρατσίδης ( 75′ Βουράκης), Παπαδάκης Μ., Παπαδάκης Κ., Αλκούρτι (60’ Μπαμπουνάκης), Παρέλης, Μετόντιεφ

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

karta antonis garden