Ξανθόπουλος: Να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο Cretan Kings | 4 Οκτωβρίου 2019, 11:55

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (05/10) με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο κλ. "Μελίνα Μερκούρη" μίλησε εκ μέρους του Περιστερίου ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο έμπειρος γκαρντ των “κυανοκίτρινων” σχολίασε ότι η κρητική ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς των Cretan Kings.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου έχουν ως εξής: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Για το δυνατό σημείο της ομάδας του, την άμυνα, όπως φάνηκε στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή: «Η άμυνα είναι η βάση μας! Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα σημεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα με το Ρέθυμνο: «Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από κει και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ότι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

 

zgas

Rabona ad