Ξανθόπουλος: Η Δόξα Δρ. αγωνιστικά δεν είναι έτοιμη, αλλά θα προσπαθήσει…

Super League 2 22 Ιανουαρίου 2021, 16:28

Για το ματς της 4ης αγωνιστικής που θα είναι το πρώτο της σεζόν, απέναντι στα Τρίκαλα, επικεντρώνεται πλέον η προσοχή στη Δόξα Δράμας.

/Bella Pizza

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ξανθόπουλος τοποθετήθηκε μετά τα ευχάριστα νέα τα οποία έχουν προκύψει, με την προσωρινή άδεια που δόθηκε για την είσοδο της ομάδας του στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία που θα έχει αυτή η σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ξανθόπουλος είχε τοποθετηθεί μαζί με τον πρόεδρο, Τάσο Καραγιαννίδη, κάνοντας τις εκτιμήσεις του λίγο πριν υπάρξει η εκδίκαση της υπόθεσης στο διοικητικό εφετείο Αθηνών. Ετσι, προφανώς και τώρα νιώθει ανακουφισμένος και ο ίδιος…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis είναι οι εξής:

«Η θέση μας ήταν δύσκολη αλλά ξεπεράσαμε τον πρώτο γολγοθά. Πήραμε άδεια. Ο δεύτερος είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Πρέπει τώρα να φτιαχτούμε αγωνιστικά και μετά θα περιμένουμε την ψηλάφηση της υπόθεσης ξανά. Η άδεια μας είναι προσωρινή αλλά για εμάς είναι τελειωμένο. Δεν έχουν στοιχεία για να μην πάρουμε την άδεια. Μια ομάδα με μηδέν χρέη στο δημόσιο και καμία υπόνοια για στήσιμο πρέπει να παίζει στο πρωτάθλημα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που είναι κοντά μας και μας δίνουν δύναμη. Ξεκινάμε από την 4η αγωνιστική. Δεν είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά αλλά θα προσπαθήσουμε και θα γίνουμε».

 

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad