Ξάνθη: «Σε νέα τροχιά!»

Super League 2 24 Σεπτεμβρίου 2020, 12:49

Επίσημο χαρακτήρα λαμβάνει η αλλαγή σελίδας στην Ξάνθη, με την νέα διοίκηση να δίνει για πρώτη φορά ανακοίνωση στη δημοσιότητα.

Σε αυτήν, εκφράζονται ευχαριστίες προς τους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη «για την προσφορά τους», όπως σημειώνεται, «στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια “νέα τροχιά”».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania