Ξάνθη – Πλατανιάς οι πρωτεργάτες της Λίγκας των “μικρών”

Πλατανιάς | 9 Μαρτίου 2016, 18:34

Διαβάστε το παρασκήνιο αναφορικά με την πρόταση για την Λίγκα των... μικρών, που δημοσιοποίησε σήμερα η Ξάνθη και στην οποία βασικός σύμμαχος είναι ο Πλατανιάς. 

Το ρεπορτάζ παρουσιάζει το Gazzetta.gr.

Αναλυτικά:

«Ο Χρήστος Πανόπουλος δεν επρόκειτο να δώσει το παρών στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, όπως είχατε διαβάσει σχετικά από το Gazzetta.gr. Ο Πανόπουλος λοιπόν είχε το δικό του πλάνο. Το δικό του πρότζεκτ, το οποίο συζητούσε από την Δευτέρα με άλλες ομάδες. Στον Πλατανιά για παράδειγμα γνώριζαν και τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα της Ξάνθης και ως προς την επαφή στην Λίγκα και για τις απόψεις του.

Μάλιστα όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει ο Μανώλης Μαθιουλάκης έχει συνταχθεί με αυτές με την εξής τοποθέτηση: «Ως Πλατανιάς αρνούμαστε τον ρόλο του… καραγκιόζη. Να είναι δηλαδή 12 ομάδες που παρακολουθούν τους 4 μεγάλους να κοντράρονται και να… σκοτώνονται. Να είμαστε σαν θεατές σε όλο αυτό. Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι για όλους. Αλλιώς ας κάνουν οι τέσσερις ένα δικό τους πρωτάθλημα και ας αφήσουν εμάς να κάνουμε μία χωριστή Λίγκα. Δεν έχει νόημα και αξία όλο αυτό που γίνεται».

Το… ζουμί είναι στην μνεία του για την χωριστή Λίγκα. Έχει υπάρξει… υπόβαθρο συζήτησης πάνω σε αυτό. Και ο Πανόπουλος προτού προβεί σε ανακοινώσεις δεν είχε στραφεί μόνο στον Πλατανιά. Έχει πάει και σε άλλες ομάδες. Στην Λίγκα εξάλλου φέτος δεν είναι λίγες οι δυσαρεστημένες ομάδες. Και από το κομμάτι της διαιτησίας και για άλλα θέματα. Βέβαια από την συζήτηση και το να πέσει στο… τραπέζι μία πρόταση μέχρι την υλοποίησή της υπάρχει πολύ μεγάλος δρόμος. Και ειδικά όταν πρόκειται για μία τόσο ριζοσπαστική πρόταση…». 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad