Ξανάβαλε το χέρι του σε κρίσιμη στιγμή ο Απόστολος Αλεξάκης! 12 Αυγούστου η Γενική Συνέλευση

Χανιά | 28 Ιουλίου 2016, 17:57

Για να βρεθούν τα 30 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνταν ώστε ο Α.Ο.Χανιά να πληρώσει την περιβόητη δόση στο ΙΚΑ, έβαλαν το χέρι τους κάποιοι άνθρωποι.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος των Super Markets ΙΝΚΑ Απόστολος Αλεξάκης ο οποίος σε μια πολύ δύσκολα στιγμή για την ομάδα προσέφερε τη δική του οικονομική βοήθεια, ώστε ο ΑΟΧ να αποπληρώσει το χρέος. Το ‘χει ξανακάνει εξάλλου και σε άλλες δύσκολες στιγμές για το σύλλογο.

Η ανάρτηση στο facebook από τον μέτοχο της ομάδας Δημήτρη Βιριράκη αποδεικνύει του λόγου το αληθές:

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ΑΟΧ ,που ψάχνει μέχρι αύριο 30.000 μετρητα για την επαναφορά της χαμένης ρυθμίσης του ΙΚΑ, οφείλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον Απόστολο Αλεξάκη και το ΙΝΚΑ Χανίων που αμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για λογαριασμό της ομάδας , με την άμεση διάθεση εκ μέρους του σημαντικού χρηματικού ποσού.Δεν είναι βεβαια η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται,αλλα εγω ποτέ δεν θα ξεχασω όταν το 2013 πάλι αυτός σε δύσκολες στιγμές καλυψε τα εξοδα μετάβασης της ομάδος μας στο νικηφόρο παιγνίδι με τον Πανηλειακό στον Πυργο,που μας ανέβασε στην β Εθνική.Εύχομαι την πράξη του να ακολουθήσουν και άλλοι Χανιώτες επιχειρηματίες και παράγοντες,απο τις δεκάδες που παρέλασαν απο την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια….
 
Στο μεταξύ και αφού τα διοικητικά λαμβάνουν το δρόμο τους, με τον Γιώργο Μελά να αναλαμβάνει τα “ηνία”, ανακοινώθηκε ότι θα γίνει Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 12 Αυγούστου για τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται επί της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4, για εκλογή νέου Δ.Σ. και διάφορα άλλα θέματα.

Με εκτίμηση

ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania