Ξανά στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου ο Κόλτσης

Ποδόσφαιρο 7 Μαρτίου 2023, 20:12

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στα Χανιά, Γιώργος Κόλτσης, θα είναι το δεξί του χέρι και στην Εθνική Ελπίδων καθώς εγκρίθηκε η πρόσληψή του.

Ο Κόλτσης ήρθε στο τεχνικό επιτελείο των Χανίων μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο (ήταν μαζί και στην Παναχαϊκή) και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2021 με προορισμό τη Σαουδική Αραβία (στο πλευρό του Νίκου Καραγεωργίου).

Παράλληλα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθούν τα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια της Εθνικής στα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ αποφάσισε την αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας και θα διευθύνουν αγώνες των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

⇒ Όρισε ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023 και για τα προκριματικά του Euro 2024 την “OPAP Arena”.

⇒ Όρισε ως έδρα για το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία στις 24 Μαρτίου 2023 το «Γεώργιος Καμάρας» και ως έδρα του αγώνα με την Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023 για τα προκριματικά του Euro U21 2025 το “Απόστολος Νικολαΐδης”.

⇒ Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Maurizio Ricardo Taricco ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Γουστάβο Πογέτ.

⇒ Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Παπαδόπουλου.

⇒ Εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου για αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας και θα διευθύνουν αγώνες των play off του πρωταθλήματος της Super League 1, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ να επιλέγει διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite Referees.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.»

Estrella

Rabona ad