Ξανά στο κόλπο της παραμονής ο Τιτάν!

Τιτάν Ροδωπού | 29 Ιανουαρίου 2023, 18:41

Ο Τιτάν πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Β' κατηγορία με 4-1 σε βάρος των Ροδωπού.

Oinolatris

Πολύ κομβικής σημασίας η επικράτηση των φιλοξενούμενων που μπαίνουν ξανά στο κόλπο της παραμονής, ισοβαθμώντας ξανά με την ΕΘΚ, πλέον στους 4 βαθμούς.

Εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν τρία γκολ, έχοντας μάλιστα σε εξαιρετική μέρα τον Σήφη Γιανναράκη που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Μόλις στο 9′ ο Γιάννης Μανουσάκης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” για το 0-1. Στο 17′ ήταν η σειρά του Γιανναράκη να χριστεί σκόρερ με σουτ έξω από την περιοχή για το 0-2. Στο 30′ ο Γιανναράκης από σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργό και από δική του πάσα ο Ορφανουδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Γιανναράκης βρήκε νέα ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′ πέτυχε το τέταρτο γκολ του Τιτάνα ο Ματζοράκης, κλειδώνοντας και τη νίκη σε εκείνο το σημείο.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-4 λίγο μετά με ένα μακρινό σουτ του Νίκου Καλογεράκη λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή. Από το 60′ ο Τιτάν έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, αφού αντίκρισε δεύτερη κάρτα ο Χριστουλάκης και πήρε νωρίς τον δρόμο για τ’ αποδυτήρια.

Από τα Ροδωπού εκφράζουν τα συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο, χαρακτηρίζοντας άψογη την απόδοσή τους.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Βράγκου Αι. – Βράγκου Ευ.

Ροδωπού (Γιάννης Καλαϊτζίδης): Σκαλιδάκης, Σταυρουλάκης (30′ Παπαγιαννάκης), Καλογεράκης Αγγ., Ασγουδάκης (30′ Νικολακάκης), Κρομμύδας, Καλογεράκης Ν., Τσουρής, Καλογεράκης Ι., Γιακουμάκης, Μπραουδάκης, Καρλάκης

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μικλοβάν, Τζομπανάκης (50′ Μανανεδάκης), Σοφιανόπουλος, Σπαθαράκης, Μανουσάκης Ι. (55′ Μοχλάκης), Χριστουλάκης, Ορφανουδάκης, Σταμούλης, Μανουσάκης Α., Ματζοράκης, Γιανναράκης

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad