Ξανά στα βαθιά… Στις 3 με Αρη

Χανιά | 12 Μαρτίου 2017, 12:05

Μια νέα πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Κισσαμικό ο οποίος στις 3 το μεσημέρι αναμετράται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Αρη για την 20ή αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ ("ζωντανά" από την ΕΡΤ3).

/Bella Pizza

Η χανιώτικη ομάδα έχει σκοπό να πραγματοποιήσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, με την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος να μην είναι και ο πιο εύκολος στόχος για τους παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου. Από την άλλη, ο Κισσαμικός δεν έχει κάτι να χάσει και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, με το βάρος παρόλα αυτά να επικεντρώνεται σίγουρα στη συνέχεια, οπότε και το πρόγραμμα “μαλακώνει”.

Στη διάθεση του τεχνικού του Κισσαμικού βρίσκονται 21 παίκτες, από τους οποίους θα επιλέξει τους “18”, που είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Γκέκας, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Ενγκουέμ, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτσης, Μάντζης.

Διαιτητής είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς), βοηθοί οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Στεφούλης (Γρεβενών) και 4ος ο Παπαργυρίου (Πιερίας).

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad