Ξανά στα δύσκολα: Στις 5:15 με Πανιώνιο

Πλατανιάς | 9 Δεκεμβρίου 2017, 12:26

Ξανά στα δύσκολα πέφτει ο Πλατανιάς, με το βαρύ πρόγραμμα του στη Σούπερ Λιγκ να συνεχίζεται, αφού στις 5.15 το απόγευμα αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Η χανιώτικη ομάδα που εδώ και καιρό βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δείχνοντας αδύναμη να αντιστρέψει την κατάσταση, σίγουρα δεν έχει τον πρώτο λόγο έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στόχος για τους παίκτες του Μανουέλ Ρόκα είναι να επιδιώξουν σε μία καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο μπορούσε να προκύψει. Ουσιαστικά το βλέμμα είναι στραμμένο στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκεί όπου ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να αποκτήσει κάποιους ποδοσφαιριστές και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους απουσιάζουν οι τραυματίες Πλιάτσικας και Στόιτσεφ. 

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τσαμούρης (Πειραιά), έχοντας για βοηθούς τους Χούσκογλου (Θράκης) και Βασιλόπουλο (Εβρου) ενώ 4ος θα είναι ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad