Ξανά ο Κουλιμπαλί στο Μάλεμε!

Πλατανιάς | 12 Οκτωβρίου 2016, 11:17

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποδεικνύεται πως δεν ξεχνά τον Πλατανιά, καθώς για δεύτερη φορά μετά τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο Μάλεμε προκειμένου να δει από κοντά τους παλιούς του συμπαίκτες!

Την είδηση δημοσιεύσει ο Πλατανιάς στον λογαριασμό του στο Faceboοk αναφέροντας πως: «Οι παλιές αγάπες δεν… ξεχνιούνται κάτι που απέδειξε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που βρέθηκε τη Δευτέρα στο Μάλεμε και μίλησε με τους παλιούς του συμπαίκτες στον Πλατανιά. #fcplatanias».

Σημειώνεται ότι ο Κουλιμπαλί είχε ξαναβρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες στο Μάλεμε, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του αλλά και για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του. Τώρα, το επαναλαμβάνει, αποδεικνύοντας πως αναγνωρίζει ότι ο Πλατανιάς είναι η ομάδα που τον βοήθησε προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτό το σημαντικό βήμα στην καριέρα του και να πάρει τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

coulibali proponisi

Περιτττό είναι να σημειωθεί ότι οι παλιοί του συμπαίκτες τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, ρωτώντας τον για τα πάντα όσον αφορά τη νέα του ομάδα, αλλά και όχι μόνο.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad