Ξανά επαγγελματίας ο Μπερντίος

Χανιά | 13 Ιανουαρίου 2021, 12:42

Ο Μάρκος Μπερντίος κέρδισε ξανά μια θέση στο ρόστερ των Χανίων, υπογράφοντας νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είναι γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα έπειτα από τον δανεισμό του στον Πανακρωτηριακό. Συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία και υπήρχε η προοπτική δανεισμού του στον Αλμυρό. Τελικά μετά τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων επέστρεψε στα Χανιά, υπογράφοντας νέο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 χρόνων, υπέγραψε με την ΠΑΕ Χανιά ο Μάρκος Μπερντίος.

Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και μετά από λίγους μήνες παραχωρήθηκε στον Πανακρωτηριακό, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επέστρεψε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι ακολουθώντας από την αρχή την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 2001 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία στην Ακαδημία του Κισσαμικού. Αφού αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας τελικά επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Χανιά το καλοκαίρι του 2019.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα συνεργαστώ με την ομάδα των Χανίων, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και που πιστεύουν σε εμένα. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με τους στόχους της για αυτήν τη σεζόν και μέσα από αυτό θα κοιτάξω να βελτιωθώ και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς προβλήματα και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania