Ξανά δράση στο πόλο στις 3-4 Μαρτίου

Πόλο 23 Φεβρουαρίου 2021, 14:46

Το διήμερο 3-4 Μαρτίου προγραμμάτισε η ΚΟΕ την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Α1 ανδρών και Α’ γυναικών.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020 έπειτα από τις αποφάσεις που υπήρξαν σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό  και είχαν διεξαχθεί ως τότε πέντε αγωνιστικές.

Η Α1 ΠΟΛΟ

Στην Α1 που συμμετέχει ο ΝΟ Χανίων η δράση θα αρχίσει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική και η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου. Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 θα διεξαχθούν 14-28 Μαΐου. Καμία ομάδα δε θα υποβιβαστεί.

Η 6η αγωνιστική
Περιστέρι-Βουλιαγμένη
Γλυφάδα-Βόλος
ΠΑΟΚ-Χίος
Εθνικός-Παλαιό Φάληρο
Υδραϊκός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-ΑΕΚ
ΝΟ Χανίων-Απόλλων

Η Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις 4 Μαρτίου επιστρέφει η Α’ Γυναικών, όπου η Κρήτη εκπροσωπείται από τον νεανικό ΝΟ Ρεθύμνου. Η επανεκκίνηση θα γίνει από την 6η αγωνιστική και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου. Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 θα διεξαχθούν 6-23 Μαΐου. Καμία ομάδα και εδώ δε θα υποβιβαστεί.

Η 6η αγωνιστική
ΝΕ Πατρών-ΝΟ Λάρισας
Γλυφάδα-Εθνικός
ΝΟ Ρεθύμνου-Νηρέας Χαλανδρίου
Βουλιαγμένη-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαΐου.

Δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών, επαναρχίζει στις 4 Μαρτίου, επίσης με την 6η αγωνιστική και η κανονική του περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαΐου.

Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα.

Στις Ειδικές Προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες ημέρες, θα αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

 

karta antonis garden