Ξανά διεθνής (και) ο Τοράρινσον!

ΟΦΗ | 18 Μαρτίου 2023, 17:20

Μετά τον Μάρκο Μπάκιτς και τον Τιεβί Μπιφουμά ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Ισλανδός αμυντικός Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μαρτίου.

Ο Τοράρινσον κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ισλανδίας από την ημέρα που φορά τη φανέλα του ΟΦΗ. Συνολικά έχει δώδεκα συμμετοχής, με την δωδέκατη (και πλέον πρόσφατη) να μας γυρίζει στον Νοέμβριο του 2021.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Σε τρία διαφορετικά σημεία πλανήτη θα χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ στους διεθνείς αγώνες της επόμενης εβδομάδας, αφού ο Gudmundur Thorarinsson αποτελεί πλέον τον τρίτο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του, μετά τους Bakic και Bifouma.

Ο “Gudy” του ΟΦΗ μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την Εθνική Ισλανδίας και η συγκεκριμένη κλήση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή είναι η πρώτη από τη στιγμή που ντύθηκε στα ασπρόμαυρα, γεγονός που αποτελεί τιμή για τον ΟΦΗ!

Ο Thorarinsson έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών της Ισλανδίας τον Ιανουάριο του 2014 με αντίπαλο τη Σουηδία, ενώ τελευταία φορά που φόρεσε το εθνόσημο ήταν το Νοέμβριο του 2021.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad