Ξανά αντίπαλοι τα αδέρφια Κοκάκη στη Μ. Ελιά

Κρητικός Αστέρας | 6 Μαρτίου 2017, 16:01

Ιδιαίτερη σημασία είχε το παιχνίδι του Κρητικού Αστέρα με τη Σπάθα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μοναχή Ελιά, εκεί όπου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0.

Αντίπαλοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία και αναδείχτηκαν σαφώς από την ομάδα του Κρητικού Αστέρα, ο Κώστας Κοκάκης για τη Σπάθα και ο μικρότερος αδερφός του Βασίλης που επέστρεψε στον ιστορικό σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την παρουσία του στην Κ17 του Πλατανιά.

Και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στην ‘α ομάδα του Κρητικού Αστέρα σε μικρή ηλικία και πήραν στη συνεχεία ο καθένας τους διαφορετικό δρόμο, αφού ο Βασίλης”μετακόμισε” το καλοκαίρι του 2014 στον Πλατανιά, ενώ την ίδια περίοδο ο μεγαλύτερος Κώστας μετουσίωσε το πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κρητικού Αστέρα, με τη μεταγραφή του στη Γ’ εθνική και τον Κισσαμικό, όπου κατέκτησε και το ιστορικό πρωτάθλημα.

Αυτή δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι τα δύο αδέρφια, αφού και την περυσινή περίοδο, αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στον προημιτελικό κυπέλλου Χανίων που είχε γίνει στις Μουρνιές, σε ματς τότε του Ερ. Πλατανιά με τον Άρη Βουκολιών όπου κατέκτησε και εκείνο το τρόπαιο βεβαίως στο τέλος της χρονιάς στα Περιβόλια ο Κώστας Κοκάκης.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Rabona ad