Ξαφνική πρόσληψη Μάγγου στον Καραϊσκάκη

Super League 2 7 Φεβ 2021, 22:58

Ο Γιάννης Μάγγος είναι πλέον ο νέος προπονητής στον Καραϊσκάκη. Ξαφνικά, η ομάδα της Αρτας ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 38χρονος τεχνικός μένει έτσι για λίγα 24ωρα ουσιαστικά χωρίς ομάδα, με τον Καραϊσκάκη, ομάδα η οποία ουσιαστικά γνώρισε την ήττα από την προηγούμενη του Μάγγου, τον Απόλλωνα Λάρισας, να είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του!

Αυτό συνεπάγεται ότι αποχωρεί ο Βασίλης Αργυρίου για τον οποίο να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά προς το πρόσωπό του από τον Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Γιάννης Μάγγος νέος προπονητής της ομάδας μας!

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο.

Ο 38χρονος (26 Ιουλίου 1982) Καρδιτσιώτης τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και κάτοχος του UEFA Pro και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α. Ο. Καρδίτσας.

Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιεα Αγιάς, στην Γ Εθνική.

Ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League.

Το 2017-2019 ανέλαβε τον Ο. Φ. Ιεράπετρας στην Γ Εθνική. Πριν την ομάδα μας ο κος Μάγγος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad