Ξάφνιασε ευχάριστα η ΕΡΤ

Super League 2 21 Ιανουαρίου 2021, 12:37

Κάτι που πραγματικά είναι πολύ ευχάριστο εν όψει μάλιστα και της επερχόμενης 3ης αγωνιστικής όπου όλα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση προέκυψε στο πλαίσιο της μετάδοσης από την ΕΤ3 του αγώνα μεταξύ Λεβαδειακού-Χανίων.

Στο ημίχρονο και όταν η εικόνα πήγε στο στούντιο, υπήρξε σύνδεση με όλα τα γήπεδα που εκείνη τη στιγμή υπήρχε δράση κι όπου εκτός των μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν ζωντανά, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν τα γκολ που είχαν σημειωθεί μέχρι εκείνο το σημείο σε όλα τα παιχνίδια.

Πραγματικά ήταν κάτι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και επί της ουσίας φαίνεται πως για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό το πρωτάθλημα της Super League 2 θα καλύπτεται φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την δημόσια τηλεόραση.

Προφανώς αναμένονται ακόμα καλύτερα τα πράγματα από την επόμενη 3η αγωνιστική όπου θα υπάρχουν παράλληλες και ζωντανές μεταδόσεις απ’ όλα τα γήπεδα της κατηγορίας και δεν θα επιλέγονται όπως συνέβη με τις πρώτες δύο αγωνιστικές κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία θα μεταδίδονται απευθείας.

Εν αναμονή λοιπόν για το τι αναμένεται αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική η οποία θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania