Βρήκε τον… Μάστορά του ο Ρεθυμνιακός

ΕΠΣΡ Εκτός συνόρων | 21 Σεπτεμβρίου 2021, 10:28

Η χανιώτικη… παρέα μεγάλωσε στον Ρεθυμνιακό, με την ένταξη του Αλέξη Μάστορα στο δυναμικό της ομάδας που καθοδηγεί τεχνικά ο Νίκος Μαθιουδάκης.

Επειτα από τον Γιώργο Σουχλάκη και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα “δελφίνια”. Ο Μάστορας έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική με ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΕ Μυλοποτάμου, Παλαιόχωρα, Πανακρωτηριακό και ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός στην επίσημη σελίδα του έχουν ως εξής:

Σε μια «ανακαίνιση» χρειάζεται και… ο Μάστορας

Πάντα σε μια ανακαίνιση χρειάζονται και οι σχετικοί μάστορες, Έτσι και στην περίπτωση της φετινής «ανακαίνισης» του ο Ρεθυμνιακός μας… βρήκε τον Μάστορα του, στο πρόσωπο ενός παίκτη που έχει ένα… ευρηματικό για τίτλους δημοσιευμάτων επώνυμο, αλλά και ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό. Παράλληλα όμως με την 7η μεταγραφή τους οι «κυανόλευκοι» προσδίδουν στις «πτέρυγες» τους είτε αυτή είναι η αριστερή, είτε η δεξιά, περισσότερο μπόι, εμπειρία, αλλά και ποιότητα. Και αυτό γιατί ο γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1995 ποδοσφαιριστής χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια όχι μόνο το σύνηθες στο λαοφιλές άθλημα δεξί πόδι, αλλά και το «ζερβό» και πιο σπάνιο αριστερό, αν και με αυτό νιώθει περισσότερη άνεση στους αγωνιστικούς χώρους. Όταν μάλιστα βλέπει τον κόσμο από το προικισμένα υψηλό 1μ88, τότε τα πράγματα αποκτούν ακόμη πιο θετικό πρόσημο στο ρόστερ των «δελφινιών» από την παρουσία του. Ο Αλέξης Μάστορας είναι το νέο πρόσωπο στο δυναμικό της ομάδας μας και ήδη μεταφέρει μαζί του στην Σοχώρα 3 πρωταθλήματα Χανίων (Άρης Σούδας, Παλαιόχωρα, Πανακρωτηριακός), 1 κύπελλο ερασιτεχνών (ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ) αλλά πολλά λεπτά συμμετοχών σε κρίσιμες αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πολλά από τα οποία και με την ΑΕ Μυλοποτάμου, στην πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Άρη Σούδας ενώ υπήρξε και μέλος όλων των ηλικιακών κατηγοριών των Μικτών Χανίων πριν από μερικά χρόνια, με τις οποίες κατέκτησε και τίτλους.

Αναλυτικά το «παλμαρέ» του Αλέξη Μάστορα

2001 – 2009: Άρης Σούδας (Ακαδημίες)
2010 – 2013: Άρης Σούδας (Α’ ΕΠΣΧ)
2014 – 2015: Άρης Σούδας (Α’ ΕΠΣΧ – κατάκτηση πρωταθλήματος)
2015 – 2016 (β’): ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ’ Εθνική)
2016 – 2017: ΑΟ Παλαιόχωρας (Α’ ΕΠΣΧ – κατάκτηση πρωταθλήματος)
2017 – 2018 (α’): ΑΟ Παλαιόχωρας (Γ’ Εθνική)
2018(α’) – 2018 (β’): ΑΕ Μυλοποτάμου (Γ’ Εθνική)
2018 – 2019 (α’): ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική)
2018 – 2019 (β’): Πανακρωτηριακός (Α’ ΕΠΣΧ – κατάκτηση πρωταθλήματος)
2019 – 2020: Πανακρωτηριακός (Γ’ Εθνική)
2020 – 2021: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο εξτρέμ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Ο γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1995 ακραίος μέσο – επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στο αριστερό και στο δεξί άκρο της ομάδας μας, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΧ, με Άρη Σούδας, στις Ακαδημίες του οποίου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα», Παλαιόχωρα και Πανακρωτηριακό, όπως και ένα κύπελλο ερασιτεχνών με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Έχει επίσης πλήθος συμμετοχών στην Γ’ Εθνική με τις παραπάνω ομάδες, αλλά και με τους ΠΑΟ Κρουσώνα και ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ διετέλεσε και στέλεχος όλων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία, πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Αλέξης Μάστορας: «Ένιωσα αμέσως ότι ήρθα σε μια οικογένεια»…

Ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον Ρεθυμνιακό μας, αλλά και με την πίστη ότι οι «κυανόλευκοι» θα πετύχουν τους φετινούς στόχους τους, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Αλέξης Μάστορας. Ο έμπειρος 26χρονος εξτρέμ τόνισε χαρακτηριστικά : «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού, αλλά και τον προπονητή μου Νίκο Μαθιουδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να δικαιώσω την επιλογή τους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια και θα προσπαθήσω με τους νέους συμπαίκτες μου να οδηγήσουμε την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσω των μπαράζ. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που πιστεύω ότι θα έχει εκείνα τα αποτελέσματα που θα φέρουν την επιθυμητή έκβαση της προσπάθειας που καταβάλουμε όλοι μας».

Rabona ad