Ο λόγος για τον Αβραάμ Καραογλανίδη, που έκανε 2 συμμετοχές (στις εκτός έδρας ήττες με ΙΝΚΑ 4-1 και Ποσειδώνα Τσικαλαριών 1-0) στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων και η θητεία του στην ομάδα του Ακρωτηρίου ήταν σύντομη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας από τα Γιαννιτσά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον Αστέρα Ιτέας, που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας.
Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 24χρονο τερματοφύλακα Αβρααμ Καραογλανίδη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας από τα Γιαννιτσά( κάτι που δηλώνει άλλωστε η πλούσια καριέρα του σε ομάδες της football league και της Γ εθνικής, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πιερικός-Ζάκυνθος-Πανελευσινιακός, μερικές απ’ αυτές) θα είναι ο νέος φύλακας-άγγελος της εστίας του Αστέρα Ιτέας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει κι αυτός την αγαπημένη μας ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΒΡΡΑΜ








