Βρέντζος: Πρωτοφανές αυτό που έγινε με την κλήρωση

Χανιά | 14 Σεπτεμβρίου 2023, 22:51

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Βρέντζος αναφορικά με την ομάδα των Χανίων.

/Bella Pizza

Ο Ηρακλειώτης παράγοντας τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν τα Χανιά εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων τους στο Κύπελλο και αργότερα στο πρωτάθλημα.

Ο κ. Βρέντζος ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός για το θέμα με την κλήρωση, κάνοντας γνωστό ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τον υπεύθυνο της εταιρείας, δίνοντάς του όπως είπε ανεπαρκείς εξηγήσεις. «Η βασική τους εξήγηση ήταν ότι το “7-4” ήταν για την ομάδα που είχε τον 1ο και τον 11ο κλειδάριθμο για να μην παίξουν τρία ματς εκτός. Εμείς ήμασταν το 11», είπε, μιλώντας συγκεκριμένα στο Ράδιο Κρήτη και στον Στέλιο Σβολιαντόπουλο. «Είναι πρωτοφανές», συνέχισε. «Εχω άποψη, πως αυτό που έγινε ήταν εσκεμμένο αλλά δεν έχω αποδείξεις. Εχει γίνει λάθος και κατά διαβολή σύμπτωση είναι σε βάρος των Χανίων. Απορώ και με τους παράγοντες των άλλων ομάδων, που δεν είπαν τίποτα, αλλά και των δικών μας ατόμων της ΠΑΕ Χανιά που δεν είπαν τίποτα εκείνη τη στιγμή. Μπορεί και να μας βγει σε καλό αλλά γιατί να μην ξεκινάμε επί ίσοις όροις;».

Ο κ. Βρέντζος είπε ακόμη ότι δεν αποκλείεται να γίνει μια τελευταία μεταγραφή για τα Χανιά, λέγοντας για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα τα εξής: «Ευτυχώς ο Λεβαδειακός μπήκε στο Βορρά και είναι το ακλόνητο φαβορί για την άδο. Θα ήταν φαβορί και στο Νότο, αλλά όχι τόσο. Εκεί είναι η Καλλιθέα και η Καλαμάτα όπου ειδικά η Καλλιθέα έχει μπάτζετ SL1. Και υπάρχουν κάποια αουτσάιντερ ισχυρά όπως είναι τα Χανιά και ο Ιωνικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Το πρώτο βήμα είναι τα πλέι οφ όπου εκεί θα κριθούν όλα».

Τέλος για την αλλαγή του σήματος σχολίασε ότι «θα βοηθήσει τον κόσμο. Θα έχουμε νομίζω την καλύτερη δυνατή συσπείρωση. Τα Χανιά έχουν δυνατότητα να συσπειρωθούν και να γεμίζουν τα Περβόλια».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad