Βρέντζος: Ο Ροκάκης τους έχει πληρώσει όλους στο ακέραιο

Χανιά | 18 Μαΐου 2023, 16:24

Αμέσως μετά την καταβολή των χρημάτων από το στοίχημα, ο Γιώργος Βρέντζος τοποθετείται για ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ Χανιά… βγάζοντας το καπέλο στον Αντώνη Ροκάκη.

/Bella Pizza

Οπως τονίζει ο Ηρακλειώτης παράγοντας, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των Χανίων έχει πληρώσει άπαντες αυτή τη στιγμή στο ακέραιο, σημειώνοντας πως γενικότερα όλη τη χρονιά η όποια καθυστέρηση υπήρχε δεν ξεπερνούσε τον ένα μήνα.

Η ανάρτηση από τον Γιώργο Βρέντζο:

Η οικονομική συνέπεια και φερεγγυότητα της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και προσωπικά του Αντώνη Ροκάκη, σε απόλυτη αντίθεση με την πλειοψηφία των ομάδων και των ιδιοκτητών της SL2 (και όχι μόνο), είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Είναι άλλωστε ένα από τα στοιχεία που με οδήγησαν στα Χανιά.

Τη φετινή χρονιά, παρά τα γνωστά μεγάλα προβλήματα στα αναμενόμενα και προϋπολογισμένα έσοδα για όλες τις ομάδες, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Από την αρχή της σεζόν όλες οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ πληρώνονται κανονικά, με μηδενική έως μικρή καθυστέρηση, κάτι το οποίο πολύ δύσκολα συναντάει κανείς σε άλλη ομάδα της κατηγορίας (με εξαίρεση αυτές που πάνε για άνοδο). Για παράδειγμα, η μεγαλύτερη καθυστέρηση στην πληρωμή των ποδοσφαιριστών και γενικά των εργαζομένων ήταν μόλις 1 μήνας, ενώ αυτή τη στιγμή άπαντες είναι πληρωμένοι στο ακέραιο.

Κι αυτός είναι ένας – ακόμα – σοβαρός λόγος για να είναι ο κόσμος των Χανίων περήφανος για την ομάδα της πόλης του!

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad