Βρέντζος: Η SL2 χρειάζεται έναν πρόεδρο όπως ο Ροκάκης

Χανιά | 8 Μαρτίου 2023, 10:53

Μήνυμα στήριξης του Αντώνη Ροκάκη στις εκλογές για την προεδρία της Super League 2 στέλνει με δήλωσή του ο Γιώργος Βρέντζος.

/Bella Pizza

Όπως αναφέρει ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Χανιά η κατηγορία χρειάζεται: «έναν πρόεδρο ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει όσα δικαιούται αλλά αυτή τη στιγμή στερείται η κατηγορία».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Σε λίγη ώρα θα ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου της SL2. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και κρίσιμη εκλογή-επιλογή, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά και τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος αλλά και για το μέλλον της κατηγορίας γενικότερα.

Μιας κατηγορίας που αποτελεί το καταφύγιο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι η SL1 κατακλύζεται όλο και περισσότερο από ξένους ποδοσφαιριστές. Μιας κατηγορίας που έχει ταλαιπωρηθεί, αδικηθεί και απαξιωθεί από την Πολιτεία, την ΕΠΟ, αλλά και τις ίδιες τις ομάδες. Μιας κατηγορίας η οποία ενώ θα έπρεπε να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, σε όλους τους τομείς, με την SL1, αντιθέτως αποτελεί τον φτωχό – κυριολεκτικά – συγγενή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και συνήθως όπου υπάρχει φτώχεια, αλλά και ελλιπείς κανόνες κι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ευδοκιμούν η διαφθορά και η ανομία…

Μια, από τις πολλές, αδυναμίες της SL2 ήταν ανέκαθεν η ηγεσία και η εκπροσώπηση της. Η SL2, όπως συμβαίνει στη SL1, χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο ο οποίος να είναι ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ εκ των μελών της. Έναν πρόεδρο έντιμο, ευκατάστατο, ανεξάρτητο και ικανό, με εμπειρία και – καθαρή – διαδρομή στο ποδόσφαιρο και γενικά στην κοινωνία, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί ως ίσος προς ίσο απέναντι στους παράγοντες της SL1 και να εκπροσωπήσει επάξια την SL2 απέναντι στην Πολιτεία, την ΕΠΟ και γενικά τους φορείς του ποδοσφαίρου και της αγοράς. Έναν πρόεδρο ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει όσα δικαιούται αλλά αυτή τη στιγμή στερείται η κατηγορία.

Η SL2 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΚΑΚΗΣ!

Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι οι συνάδελφοι του, ανεξάρτητα από “συμμαχίες” και “παρατάξεις” οι οποίες δεν προσφέρουν επί της ουσίας τίποτα, θα πράξουν σήμερα το σωστό και αυτονόητο, προκειμένου όσοι ασχολούμαστε με την SL2 να πάρουμε πίσω όχι μόνο τις Κυριακές μας αλλά και όσα δικαιούμαστε…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad