Βρέντζος: Από πολύ νωρίς πέφτουν οι μάσκες

Χανιά | 12 Σεπτεμβρίου 2023, 11:14

Ο Γιώργος Βρέντζος τοποθετήθηκε μετά από την κλήρωση του πρωταθλήματος που βρίσκει τα Χανιά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση να δίνουν 4 ματς εντός και 7 εκτός στον πρώτο γύρο!

/Bella Pizza

Παράλληλα ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας σχολιάζει και την… τυχερή Καλλιθέα που μέχρι την 9η αγωνιστική δίνει παιχνίδια στην Αθήνα και η πρώτη της αποστολή εκτός πρωτεύουσας είναι τη 10η αγωνιστική στη Ρόδο με τον Διαγόρα.

Απίστευτο σερί με 4 εντός και 7 εκτός έδρας! Ολα τα ντέρμπι εκτός τα Χανιά

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γ. Βρέντζος:

Με το καλημέρα, με την “κλήρωση”, άρχισαν τα όργανα στο θαυμαστό κόσμο της Super League 2. Έχετε ξαναδεί πρόγραμμα ομάδας με σχεδόν διπλάσιους αγώνες εκτός σε σχέση με εντός στον 1ο γύρο;;; Τα Χανιά λοιπόν, μετά τη σημερινή ηλεκτρονική “κλήρωση”, θα παίξουν 4 αγώνες εντός και 7 εκτός στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος (τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν 5-6 ή 6-5, με εξαίρεση τον ΠΑΟ Β’ που έχει 7-4). Για να μην πω ότι επιπλέον θα παίξουμε όλα τα ντέρμπι εκτός στον 1ο γύρο…

Την ίδια στιγμή, “έτυχε” η Καλλιθέα να βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Αθήνας την 10η αγωνιστική (κάτι από Κηφισιά πέρυσι μου θυμίζει αυτό)… Ενώ και η Καλαμάτα “έτυχε” να έχει κι αυτή καλή κλήρωση… Θα μου πείτε ότι όλοι θα παίξουν με όλους εντός-εκτός και συνεπώς το πρόγραμμα δεν παίζει σημασία. Δεν είναι έτσι κι όσοι ασχολούνται το ξέρουν πολύ καλά. Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον πέφτουν οι μάσκες από πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε (και) φέτος.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad