Βραβεύτηκε ο Μυλωνάκης από τον Μινώταυρο

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Φεβρουαρίου 2017, 13:03

Τιμητική βράβευση υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (25/02) για τον πρόεδρο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Γιάννη Μυλωνάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Μινωταύρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών βράβευσε για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο τον πρόεδρο των “ερυθρόλευκων”, με τον ομόλογό του στους “πράσινους” Γιώργο Βεργάκη να αναφέρεται με ιδιαίτερα θερμά λόγια γι’ αυτόν και παράλληλα να εύχεται η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Vraveysi Mylonaki1

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μυλωνάκης σημείωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε στις Ακαδημίες σας. Είναι σίγουρο ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό για το Μινώταυρο. Όσο για τη αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου των Μουρνιών αποτελεί παράδειγμα για όλους, αποδεικνύει τι σημαίνει αγάπη για το τοπικό ποδόσφαιρο και την πρόοδό του».

Με ανακοίνωση της η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ «ευχαριστεί την ομάδα των Μουρνιών για την ιδιαίτερη τιμή που έκανε στον πρόεδρό μας, αλλά και για τη μέχρι τώρα άψογη και πολυεπίπεδη συνεργασία μας».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad