Βραβεύτηκε ο Φανούρης

Πλατανιάς | 16 Φεβρουαρίου 2016, 15:56

 

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση στον Φανούρη Γουνδουλάκη για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο 33χρονος επιθετικός τόνισε ότι η συγκεκριμένη κομπίνα, είχε δοκιμαστεί στις προπονήσεις και εκτελέστηκε αρχικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, χωρίς το σουτ τότε από τον Κουλιμπαλί να καταλήξει σε γκολ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τη βράβευση στον Φανούρη πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανόλης Τσιριτάκης, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, ενώ σχετικά με τους στόχους της νέας σεζόν τονίστηκε ότι θα είναι η πραγματοποίηση μίας εξίσου καλής πορείας ανάλογης με φέτος.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον κ. Μανόλη (Τσιριτάκη) για τα λόγια του. Σαν ποδοσφαιριστής θέλω να πω ότι ο Πλατανιάς έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορείς να σκέφτεσαι μόνο το ποδόσφαιρο κι εμείς σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε τα παραδείγματα προς τα νέα παιδιά. Ηταν πράγματι ένα ωραίο γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχω πετύχει κι άλλα ωραία γκολ και η αλήθεια είναι ότι έχω… χάσει κι εύκολα γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση έτσι ώστε να βοηθάω την ομάδα μου είτε αυτό είναι με γκολ, είτε με μια πάσα ή με μια άμυνα, τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορούμε να κοιτάμε τον εαυτό μας αλλά την ομαδική προσπάθεια».

Vravefsi Goundoulakis1

Για τον στόχο της παραμονής που έχει επιτευχθεί και αν θεωρεί ότι θα μπορούσε η ομάδα του να είχε διεκδικήσει κάτι περισσότερο φέτος: «Με το αν δεν γίνεται δουλειά. “Αν” είχαμε κερδίσει… Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά. Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Παναιτωλικού είναι πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα στον β’ γύρο, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό που πρέπει να κάνουμε και το έχω ξανατονίσει, είναι να κατεβάσουμε το κεφάλι. Φυσιολογικά, όχι μαθηματικά, έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θα έβαζα κάποιο στόχο, να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να προσπαθήσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μαζεύουμε βαθμούς και θα δείξει…».

Για τη διαφορά φέτος του Πλατανιά από τα προηγούμενα χρόνια: «Σίγουρα αυτό πιστώνεται στον προπονητή μας, τον κ. Παράσχο. Νομίζω ότι φαίνεται το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα. Δεν βλέπω κάποιον παίκτη, στα μάτια μου, που να ξεχωρίζει. Οποιος μπαίνει, αποδίδει το ίδιο καλά όσο ο προηγούμενος και αυτό οφείλεται στον προπονητή μας. Δεν μπορώ να μπω σε συγκρίσεις γιατί πέρσι υπήρχαν άλλες ομάδες που δεν έπαιζαν καν στο πρωτάθλημα από ένα σημείο και μετά. Το θέμα είναι ότι φέτος αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε σοβαροί και ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια και η επιτυχία από την αποτυχία είναι πάρα πολύ κοντά. Αυτό πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Να δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να χαρούμε στο τέλος και να έχουμε πετύχει ό,τι καλύτερο μπορούμε». 

Για την “κομπίνα” στο γκολ: «Αυτή την “κομπίνα” την είχαμε ξανακάνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν πέτυχε ή μάλλον… πέτυχε αλλά χάθηκε το γκολ! Αυτός που είχε σουτάρει ήταν ο Κουλιμπαλί. Το ξαναδοκιμάσαμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά σούταρα εγώ. Ήταν μια πολύ καλή πάσα από τον Κώστα Μενδρινό και πετύχαμε αυτό το ωραίο γκολ. Προσωπικά αυτό το γκολ θα ήθελα να το αφιερώσω στον πνευματικό μου πατέρα που με ενισχύει στην ορθόδοξη πίστη μου».

Vravefsi Goundoulakis2

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΣΙΡΙΤΑΚΗΣ

«Το βραβείο στην Φανούρη αντικατοπτρίζει την αγωνιστική συνέπεια που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό ιδιαιτέρως όμως που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο χαρακτήρας του Φανούρη όλα αυτά τα χρόνια κοσμεί τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ».

Tsiritakis

Για το ποια πιστεύει ότι θα είναι η συνέχεια του Πλατανιά στο πρωτάθλημα και τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα πια σεζόν: «Νομίζω ότι είναι κοινώς παραδεχτό ότι φέτος έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις χρονιές στη Σούπερ Λιγκ. Εχουμε εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή από τόσο νωρίς και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέται ο κόσμος και για του χρόνου νομίζω ότι ο στόχος δεν θ’ αλλάξει. Θα παραμείνει ο ίδιος, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα έχει πάλι μια εύκολη παραμονή».

Estrella
Auto KCS