Βραβεύτηκε από την ΕΟΕ η Μαρία Πρεβολαράκη

Σπορ 18 Ιανουαρίου 2023, 21:45

Σε μια λαμπρή εκδήλωση η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για το 2022. Ανάμεσά τους και η Μαρία Πρεβολαράκη.

KTEO Κρήτης

Η (εκπληκτική και το 2022) Μαρία Πρεβολαράκη (με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου) πέτυχε το… απόλυτο την περασμένη χρονιά, καθώς ανέβηκε σε όλα τα βάθρα των διοργανώσεων που συμμετείχε. Παραδόθηκε επίσης και επιταγή – μπόνους, με τη μεγάλη κυρία της Ελληνικής πάλης να παίρνει 2.000 ευρώ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν ήταν οι: Άννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Ελίνα Τζένγκο, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Απόστολος Χρήστου, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Μαρία Πρεβολαράκη, Θένια Σαρβανάκη, Ζωή Φίτσιου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Θοδωρής Τσελίδης, Δέσποινα Γεωργιάδου, Σοφία Γεωργοπούλου, Ολγα Παπαδάτου, Μάριος Γράψας, Νίκος Σαββίδης.

Επίσης βραβεύτηκαν τα παιδιά που πήραν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων Μπάνσκα Μπίστριτσα, Γιάννης Γκάρτσιος, Εβίνα Παναγιώτου, Απόστολος Κριαράς και Αντωνία Ρακοπούλου. Τέλος βραβείο πήραν οι Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών και η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που τιμήθηκαν, παρέλαβαν και τις επιταγές τους, μετά την πρωτοποριακή απόφαση της ΕΟΕ να στηρίξει οικονομικά όσους κατέκτησαν μετάλλια στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Παραδόθηκαν επίσης οι επιταγές στους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν τις Ολυμπιακές Υποτροφίες της ΔΟΕ και είναι οι Nόρα Δράκου, Παύλος Καγιαλής, Εμμανουήλ Καραλής, Αλκης Κυνηγάκης, Μαρία και Αννέτα Κυρίδου, Κώστας Μερετσόλιας, Χριστίνα Μπούρμπου, Άννα Ντουντουνάκη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Ελισάβετ Τελτσίδου και Φανή Τζέλη.

manolikakis

Rabona ad