Βραβεύθηκε για την άνοδο ο ΝΟ Αγ. Νικολάου

Πόλο 7 Οκτωβρίου 2021, 21:46

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου βραβεύθηκαν οι αθλητές του ΝΟ Αγίου Νικολάου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Ανδρών πόλο και την άνοδο στη Β' Εθνική.

KTEO Κρήτης

Την άνοδό του στη Β’ Εθνική και μάλιστα ως πρωταθλητής πανηγυρίζει από την περασμένη Κυριακή ο ΝΟΑΝ. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε το μεσημέρι της Τετάρτης το σωματείο για τη μεγάλη επιτυχία.

Πρωταθλητής ο ΝΟ Αγ. Νικολάου στη Β’ Εθνική

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (06/10), στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών του ΝΟΑΝ, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών καθώς νίκησαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον Άργη Καλαμάτας με 8-0 στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσφέροντας στον αρχηγό κ. Εμμανουήλ Καμπανό και στον προπονητή της ομάδας κ. Κερούλη Γεώργιο, την μινιατούρα του αγάλματος της “Αρπαγής της Ευρώπης”, υπενθύμισε τους αγώνες που διεξάγονταν ήδη από τις αρχές τις δεκαετίας του ’50 στην Λίμνη Αγίου Νικολάου -στους οποίους όπως σημείωσε, έπαιρνε και ο ίδιος μέρος αρκετά χρόνια αργότερα, τονίζοντας ότι η προσπάθεια παρελθόντων ετών, αποτέλεσε όπως αποδεικνύεται την βάση για τις σημερινές σημαντικές διακρίσεις των αθλητών της πόλης.

Ο ίδιος συγχαίροντας τους αθλητές, δήλωσε αρωγός των προσπαθειών του εν λόγω αθλητικού σωματείου και στο μέλλον. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ.κ. Θωμάς Χαριτάκης και Χάρης Αλεξάκης.»

Synagogi

Rabona ad