Βράβευση στους κορυφαίους για τα έτη 2015 και 2016

Υγρός στίβος 27 Μαρτίου 2017, 13:00

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων βράβευσαν την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για τις επιτυχίες που κατάφεραν τα δύο προηγούμενα αγωνιστικά έτη, 2015 και 2016.

Οι βραβεύσεις αποτελούν την ελάχιστη επιβράβευση στα άτομα που κάνουν περήφανους τους εαυτούς τους και τον χανιώτικο αθλητισμό, οι δε διακρίσεις τους -εκτός από πανελλήνια- λαμβάνουν πανευρωπαϊκή και παγκόσμια διάσταση.

«Κάθε ένας από τους τιμώμενους αποτελεί μία ξεχωριστή ψηφίδα στο ψηφιδωτό της αθλητικής πόλης των Χανίων, ένα ψηφιδωτό που ζητάμε να στηρίζεται περισσότερο από την επίσημη πολιτεία, μια που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες στήριξης της πολύπαθης κοινωνίας μας», τόνισε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, στέλνοντας το μήνυμα για την αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων. «Έχοντας έμπρακτα στηρίξει το σωματείο μας την υποδομή του κολυμβητηρίου ζητάμε-απαιτούμε-διεκδικούμε την πλήρη λειτουργία και αναβάθμιση του κολυμβητηρίου των Χανίων», ήταν η τοποθέτησή της.

Στη συνέχεια, η κα Μυλωνάκη τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αναμφισβήτητα αυτή η γιορτή αποτελεί κορυφαία εκδήλωση στο χώρο του αθλητισμού, μία έμπρακτη απόδειξη της επίπονης δουλειάς που γίνεται απ’ όλους και αφορά αυτούς που μας δόξασαν σε πισίνες και θάλασσες. Σημαντικό είναι επίσης ότι γνωρίζοντας την αξία της μάθησης και το μπόλιασμα του αθλητή και του μαθητή βραβεύουμε τους πρώτους των πρώτων και τιμούμε τους άριστους.

Χρειαζόμαστε πρότυπα, ανθρώπους, κοινωνικά σύνολα, οργανωμένους φορείς  που θα σπρώξουν την κοινωνία και τους νέους πιο μπροστά, που θα συγκρατήσουν την πτώση των αξιών και θα ξαναδώσουν νόημα στη νέα γενιά και κουράγιο στην παλιά. Οι προσπάθειες όλων των αθλητών μας στέλνουν ένα σαφές μήνυμα πως με αγωνιστικό πνεύμα, στοχοπροσήλωση και πίστη στις δυνάμεις τους μπορούν να πετύχουν πολλά. Με γνώση και ευθύνη λέω πως όλοι αυτοί που πρόσφεραν πολύτιμες, ανεκτίμητες και ανεπανάληπτες στιγμές στο χώρο του Ναυταθλητισμού αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη για τον αθλητισμό της πόλης των Χανίων. Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Συγχρονισμένη, Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Κανόε Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα και φυσικά το τμήμα ΑΜΕΑ, τα παιδιά με ειδικές και εξαιρετικές ικανότητες», ανέφερε η κα Μυλωνάκη.

Οπως πάντοτε, το περισσότερο χειροκρότημα απέσπασαν οι αθλητές των Special Olympics για τη σημαντική τους δράση, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε διακρίσεις εκτός των ελληνικών συνόρων και ειδικότερα στο Λος Αντζελες και τη Σανγκάη, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια οι βραβεύσεις στη Ναυαγοσωστική ομάδα και τους αθλητές όλων των Τμημάτων. Επίσης, βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές – αθλητές του Ομίλου σε Γυμνάσια και Λύκεια.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ειδικές βραβεύσεις, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να απονέμει τιμητική πλακέτα, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Αποκορώνου, την ΑΝΕΚ LINES, το ΣΥΝΚΑ Χανίων, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τέλος στην εταιρία MARS HELLAS AE, ευχαριστώντας τους έτσι για τη σημαντική τους συμβολή στη λειτουργία και τις επιτυχίες του Ν.Ο. Χανίων.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου στη σελίδα του στο Facebook.

    

karta antonis garden