Βράβευση σε Θεοδωρίδη με… σπόντες σε Πλατανιά!

Πλατανιάς Ακαδημία Νέας Κυδωνίας | 1 Δεκεμβρίου 2017, 18:00

Σε βράβευση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη προχώρησε με την ευκαιρία της διεξαγωγής του αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά.

Η πλακέτα παραδόθηκε στο Δημήτρη Αγραφιώτη, που είναι επίσης αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από τα στελέχη της Σχολής, Μανώλη Μπασιά και Δημήτρη Καπανέρη. Επίσης, παρών στην απονομή της πλακέτας ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Τώρα, σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Γαύρος”, ο Σάββας Θεοδωρίδης ευχαρίστησε για τη βράβευση που του έγινε, μην παραλείποντας να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς στον Πλατανιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εύχεται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που «εξελίσσεται σε πάρα πολύ καλή ομάδα να μη μοιάσουν ποτέ στους αποτυχημένους γείτονες τους»!

Αναλυτικά, η δήλωση από τον αντιπροέδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η εξής:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους στα Χανιά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν στο παιχνίδι Κυπέλλου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ εκεί λόγω προσωπικών θεμάτων. Πραγματικά φάνηκε ότι στα Χανιά είναι το 80% Ολυμπιακοί. Εύχομαι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος απ’ ό,τι έμαθα εξελίσσεται σε πάρα πολύ καλή ομάδα και τη θερμή υποδοχή που έκαναν στον Ολυμπιακό, να μη μοιάσουν ποτέ στους αποτυχημένους γείτονες τους. Και αυτά ξέρετε πού οφείλονται»

Rabona ad