Βράβευση Ουζουνίδη από τον “Γαλανόλευκο Φάρο”. Στο μουσείο Μπακασέτας και Σιώπης

Super League 1 4 Μαρτίου 2016, 23:31

Μία ακόμα… υψηλών προδιαγραφών επίσκεψη δέχτηκε το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που λειτουργεί ο "Γαλανόλευκος Φάρος". Αυτή τη φορά, οι "υψηλοί" προσκεκλημένοι  ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές Τάσος Μπακασέτας και Μανόλης Σιώπης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο μουσείο λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εξαιρετικά εκθέματα που υπάρχουν στο χώρο. Ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” Νίκος Φλέκκας όπως πάντα, τους… έβαλε στο κλίμα εξηγώντας στον καθένα πολλά πράγματα για την ιστορία που κουβαλά το κάθε έκθεμα που βρίσκεται στο μουσείο.

IMG 0768

IMG 0768

Αργότερα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δέχτηκε την βράβευση από το σύλλογο φιλάθλων Εθνικής ομάδας για την προσφορά του τόσο στην “γαλανόλευκη” τα χρόνια που αγωνίστηκε, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά τους Μπακασέτα και Σιώπη έδειξαν να καμαρώνουν σχεδόν ό,τι υπήρχε στο μουσείο! Φωτογραφήθηκαν με το αντίγραφο του κυπέλλου του 2004, ήταν πολύ ευδιάθετοι και στο γενικότερα όμορφο κλίμα που υπήρχε, σε κάποια φάση ο Ουζουνίδης αστειευόμενος τους είπε χαρακτηριστικά πως «είσαστε έτοιμοι για την Εθνική», κάνοντας μια μικρή παύση και λέγοντας αμέσως μετά «τράπεζα», για να ακολουθήσει γέλιο και μεταξύ άλλων και από τους ίδιους!

IMG 0741

IMG 0750

IMG 0773

Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε επίσης ότι θα στείλει στο μουσείο κάποιες δικές του φανέλες από την εθνική ομάδα που έχει κρατήσει τόσα χρόνια ως ενθύμιο, με τον Νίκο Φλέκκα να τον ευχαρίστησε.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο μουσείο βρέθηκε σε κάποια στιγμή και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιος Βαρουξάκης που είχε την ευκαιρία να τα “πει” με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους δύο άνδρες να είχαν συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια. 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania