Βράβευσε Πασπαλιάρη πριν τον Εργοτέλη ο Ιωνικός

Super League 2 2 Μαρ 2021, 17:51

Τα 500 παιχνίδια ως μέλος του Ιωνικού θα συμπληρώσει στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας, Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Για τον λόγο αυτό βραβεύθηκε πριν την προπόνηση της Τρίτης (02/03) στην αίθουσα τύπου της Νεάπολης. Η ενημέρωση του Ιωνικού αναφέρει σχετικά:

«Ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό και ιστορικό ρεκόρ αγώνων συμπληρώνει ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, Ανδρέας Πασπαλιάρης. Ο οποίος, με το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη, φτάνει τα 500 παιχνίδια “υπηρεσίας” στις τάξεις του Ιωνικού, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, από την Α’ μέχρι τη Δ’ Εθνική!

Η οικογένεια του Ιωνικού, τιμά τα χρόνια προσφοράς του Ανδρέα Πασπαλιάρη και σήμερα πριν την προπόνηση, προχώρησε στην βράβευση του, την οποία έκανε ο φροντιστής της ομάδας μας, Νίκος Κάτσικας, στην αίθουσα Τύπου της Νεάπολης.

Ο οποίος, παρέδωσε στον Ανδρέα Πασπαλιάρη μια συλλεκτική φανέλα, η οποία στο πίσω μέρος αναγράφει το όνομα του και φυσικά τον αριθμό 500! Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού, συγχαίρει τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, τον ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται να τα χιλιάσει!»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad