Βραβεύει το ΙΝΚΑ η ΕΠΣ Λασιθίου!

Γ' Εθνική 20 Ιουνίου 2016, 13:04

Η ΕΠΣ Λασιθίου αν μη τι άλλο, πρωτοπορεί και βραβεύει την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (σε ειδική εκδήλωση βράβευσης εκείνων που πρωταγωνίστησαν φέτος), για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

 

Η σχετική ανάρτηση στο επίσημο site της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ:

Σε μία κίνηση που προάγει τις αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», μα πάνω απ’ όλα αναδεικνύει ότι το κύριο χαρακτηριστικό του ομίλου για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Κρήτης ήταν ο «ποδοσφαιρικός πολιτισμός», η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου βραβεύει την ομάδα μας για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λασιθίου:

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, για πρώτη φορά από την ίδρυση της, διοργανώνει στις 3 Ιουλίου 2016, την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ».

Σκοπός της γιορτής είναι,να βραβευτούν οι καλύτεροι, α) ποδοσφαιριστής β) προπονητής γ) διαιτητής, ο πρώτος σκόρερ των κατηγοριών του νομού περιόδου 2015-2016, αλλά και Σωματεία της Κρήτης που διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ομόφωνα αποφασίσαμε να τιμήσουμε το Σωματείο του Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την επάξια άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Για αυτό σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε όχι μόνο για την βράβευσή σας, αλλά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας γνωρίζοντάς μας στα παρακάτω αναφερόμενα τηλέφωνα ή εγγράφως στην Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ τους εκπροσώπους σας μέχρι στις 27 Ιουνίου 2016.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad