Βραδιά αφιερωμένη στους δύο φιναλίστ (pics)

Κύπελλο Χανίων | 17 Φεβρουαρίου 2016, 1:13

Η πρωτοποριακή πρόταση της ΕΠΣΧ για δείπνο με τη συμμετοχή των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου "σάρκα και οστά" το βράδυ της Τρίτης.

Στο κοσμικό κέντρο “Κουλουρίδης” η ΕΠΣΧ, η Επιτροπή Διαιτησίας, οι διαιτητές του αγώνα και οι αποστολές Άρη Σούδας και Άρη Βουκολιών, μαζί με παράγοντες και τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων, δείπνησαν μαζί και ήρθαν ακόμα πιο κοντά την παραμονή του τελικού, που έχει όλα τα φόντα για να είναι πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Χανίων.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Το βράδυ της Τρίτης (16/02) στο κοσμικό κέντρο “Κουλουρίδης” πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ. Χανίων την εκδήλωση για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την Τετάρτη (17/02, 18:00) στα Περιβόλια το τρόπαιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας και του Άρη Βουκολιών, παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., αλλά και της διαιτητικής τετράδας του τελικού δείπνησαν μαζί και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον τελικό.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης κατά την ομιλία του ευχήθηκε στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στον αγώνα, όπου ο μεγάλος νικητής θα είναι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες πληροφορήθηκαν τον διαιτητή του τελικού μέσω της διαδικασίας της κληρώσεως, αφού ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Σταύρος Χατζηδημητρίου κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Βαγγέλη Σκαλέρη και Αντώνη Συροκάκη, να τραβήξουν τα χαρτιά που αναγράφονταν οι υποψήφιοι ρέφερι του αγώνα.

Ο Χρήστος Κασσελάκης θα διευθύνει τον τελικό, με βοηθούς τη Γεωργία Κομισοπούλου και τον Μανόλη Κανελάκη, 4ο διαιτητή τον Κώστα Μπερτάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Δοκιμάκη.

2181 15

2180 2

2180 5

2180 8

deipno gia teliko2

deipno gia teliko3

deipno gia teliko4

deipno gia teliko6

2180 12

2180 13

karta antonis garden