Βούρβαχης: Οποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία…

Γενικά Θέματα - Τοπικό 13 Αυγούστου 2016, 2:36

Κουρασμένος λόγω της δύσκολης προεκλογικής περιόδου για τον ίδιο και στενοχωρημένος για την ήττα του, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βούρβαχης που μετά από 26 χρόνια παραδίδει την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων.

Ο κ. Βούρβαχης συγχαίρει τους αντιπάλους του, στους οποίους εύχεται καλή δύναμη, ευχαριστώντας από την άλλη τους συνεργάτες του, ενώ στην κατακλείδα της σύντομης -πλην ουσιαστικής- τοποθέτησής του λέει χαρακτηριστικά ότι, «όποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βούρβαχη έχουν ως εξής:

«Πραγματικά, ήταν μακρά και κουραστική η βραδιά. Θέλω να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες. Εύχομαι να έχουν δύναμη, υγεία και να πάνε ακόμα πιο μπροστά το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι αρωγός, συμπαραστάτης για ό,τι μου ζητηθεί, για όποια προσφορά ή συμβουλή αν θέλετε μετά την πολυετή πείρα. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι νέα παιδιά και απ’ ό,τι βλέπω επικεφαλής είναι ένας συνάδελφος (Κώστας Κωνσταντινίδης). Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη, συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα να κοιτάξουν το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου».

Πρόεδρε κλείνει για σας τοπικά ένας κύκλος μετά από 26 χρόνια. Μήπως ανοίγει ο κύκλος εν όψει εκλογών στην ΕΠΟ;

«Αυτό είναι μία δική σας εικασία. Σήμερα αν προκύπτουν όλα αυτά που προέκυψαν και που έγιναν, έγιναν μετά τη δήλωσή μου που είπα ότι έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου τη σκέψη να είμαι υποψήφιος. Δεν άρεσε στα κέντρα εξουσίας και ως εκ τούτου άρχισε ο πόλεμος. Εμείς δώσαμε τη μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου γιατί μονιασμένοι και αγαπημένοι όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τούτη τη δύσκολη στιγμή έχοντας όλο το κεφάλαιο απέναντί μας σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Προσπαθήσαμε να τιμήσουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι τα τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, όποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία…».

karta antonis garden

Rabona ad