Βούρβαχης: Ο Πλατανιάς είναι κόντρα με τον Ολυμπιακό

Πλατανιάς Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 1 Σεπτεμβρίου 2016, 23:16

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Γιώργο Βούρβαχη ο οποίος μίλησε στο Metropolis για πολλά θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε είπε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο Γιώργος Βούρβαχης είναι τα εξής:

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων: «Απειλές εκβιασμοί, δωροδοκίες, τα πάντα υπήρξαν! Μοίρασαν χρήματα για να κερδίσουν την ΕΠΣ Χανίων και πολλά κιόλας. Ο Πλατανιάς δεν εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση. Ο κ. Βαρουξάκης δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ Πλατανιάς, είναι στα χαρακώματα με την ΠΑΕ. Καμία σχέση με τον κ. Μαθιουλάκη. Το πράγμα είναι αλλού, άρχισε από πολιτικά, από μουσικά, παραγοντικά».

Για το αν συνδέθηκε αυτό με τον Ολυμπιακό: «Ο Πλατανιάς είναι κόντρα με τον Ολυμπιακό. Και πέρυσι. Από τότε που ανέλαβε ο κ. Μαθιουλάκης δεν ήταν θυγατρική του Ολυμπιακού και δεν είχε πάρει κανέναν δανεικό παίκτη».

Για τις επερχόμενες εκλογές ΕΠΟ και γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν απέναντί του: «Μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα δεδομένα, υπήρχαν ενώσεις που δεν είχαν διοικήσεις. Η Δράμα όρισε και ημερομηνία εκλογών, ακολουθεί η Χαλκιδική και έρχεται και η προκήρυξη για την Καστοριά. Είναι σίγουρο ότι θα ψηφίσουν με την αντιπολίτευση. Βεβαίως κι εγώ έχω τοποθετηθεί ανοιχτά και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός στάθηκε απέναντί μου, ο κ. Μαρινάκης με τον Κονταρό και όλη την ακολουθία που ακούγεται και λέγεται. Ποιος Βαρουξάκης; Ο Βαρουξάκης δεν ήταν καν υποψήφιος. Δεν πρέπει να αναφέρεται καν. Αυτό που γίνεται είναι έξω από κάθε λογική και κάθε νομότυπη πράξη. Ο κ. Βαρουξάκης δεν ήταν υποψήφιος, αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα συμβούλια. Άλλος είναι πρόεδρος, τον Βαρουξάκη καλούν στην κλήρωση! Δεν καταλαβαίνω, είναι το θέατρο του παραλόγου. Κάλεσαν τη διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών και τους είπαν, “τώρα που βγήκαμε εμείς πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε”. Γίνονται αυτά; Είπαν στον πρόεδρο και τον γραμματέα ο κ. Κουρκούνας από την άλλη πλευρά που είναι από τους άρτι τοποτηρητές της Σούπερ Λιγκ. Είναι αυτός εκεί επειδή στάθηκε απέναντί μου, τοποθετήθηκε άμεσα και είναι ο αρχηγός της κίνησης αυτής. Εγινε παρατηρητής, ποιος ο κ. Κουρκούνας…  Τι άλλο να πω; Ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου; Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, όμως τη βραδιά των εκλογών ήταν καθισμένος ο κ. Κονταρός και ήταν όλοι οι άνθρωποι της νύχτας και οι θυρωροί των νυχτερινών κέντρων μαζί του».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ: «Επρεπε να είχαν δοθεί λύσεις νωρίτερα για να μην υπάρξει  η αναβολή. Επρεπε να παίζεται ποδόσφαιρο τώρα. Επρεπε να είχε συμβάλει και η διοίκηση της ΕΠΟ».

Για τις παραιτήσεις στην ΕΠΟ: «Το αποφασίσαμε κυρίως μετά την παρέμβαση του συνταγματολόγου που εξέθεσε με επιστημονικό τρόπο ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο της παραίτησης και ότι αν δεν υπάρξει μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου, γίνεται διαπιστωτική πράξη και καθαιρείται όλο το συμβούλιο. Κάναμε αυτή την παρέμβαση διότι είναι υποχρεωμένοι να παραιτηθούν οι συνάδελφοι μέχρι να αποδείξουν την αθωότητά τους. Αν υπάρξει από τον γ.γ. γραμματέα Αθλητισμού παρέμβαση, εμείς θέλουμε να μην είμαστε μέσα στη διοίκηση. Υπάρχει η καθαίρεση όλου του διοικητικού συμβουλίου. Νομίζω ότι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να παραιτηθούν. Για κάθε ενδεχόμενο θεωρήσαμε σωστό να στείλουμε αυτά τα εξώδικα».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad