Βουλγαράκης: Από παιδί άκουγα για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, ποτέ δεν έγινε τίποτα…

Πόλο 18 Μαρτίου 2023, 19:17

Για το κολυμβητήριο Χανίων και τα μεγάλα προβλήματά του ρωτήθηκε εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μάνθος Βουλγαράκης.

KTEO Κρήτης

Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων είπε χαρακτηριστικά ότι από τότε που ήταν παιδί άκουγε ότι το κολυμβητήριο θ’ ανακατασκευαστεί αλλά, όπως σημείωσε, δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα.

«Το θέμα του κολυμβητηρίου είναι ένα χρόνιο πρόβλημα», σημείωσε. «Προσωπικά από τότε που ήμουνα παιδί άκουγα ότι θα ανακατασκευαστεί αλλά δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα… Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί μονάχα η μία πισίνα και να στοιβάζονται κυριολεκτικά τα παιδιά το ένα πάνω στο άλλο αλλά και η ανδρική ομάδα να προπονείται μιάμιση ώρα σε 25 μέτρα. Καμία άλλη ομάδα της Α1 δεν προπονείται τόσο λίγη ώρα και σε τόσο λίγο χώρο. Παρατηρώ επίσης όμως ότι ενώ θα έπρεπε να είναι 5-6 άτομα βλέπεις πάνω από 10-12 παιδιά σε κάθε διαδρομή για να μπορέσουν να προπονηθούν».

Για το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε τα εξής: «Μπορούσαμε σήμερα με μία νίκη, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, όμως δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αυτές οι τρεις εβδομάδες (της διακοπής) μας έκαναν κακό γιατί βρεθήκαμε να μην παίζουμε και να μην έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει, λάθη πολύ επιπόλαια. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα, νομίζω ότι μας στοίχισε στην επίθεση γιατί στην άμυνα πήγαμε αρκετά καλά, στην επίθεση είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Νηρέα εκτός έδρας για να αποφύγουμε τα play out».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Μ. Βουλγαράκης τόνισε: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αλλά φέτος τα παιδιά έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Ενώ στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, στην πορεία βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και κερδίσαμε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και με περισσότερους έμπειρους παίκτες κι αυτά τα παιχνίδια είναι που κρατάμε. Βέβαια, χάσαμε και κάποια παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά είναι αυτό που έχουμε πει ότι τα Χανιά υστερούν στα φιλικά, έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού».

Rabona ad