Βουλγαράκης: Αδικο να παίξουμε στα play out

Πόλο 29 Μαρτίου 2023, 16:39

Την άποψη πως είναι άδικο ο ΝΟΧ να παίξει στα play out επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου ο Μάνθος Βουλγαράκης.  

KTEO Κρήτης

«Με βάση τις νίκες που κάναμε και τις εμφανίσεις που είχαμε σε πολλά παιχνίδια είναι άδικο να παίξουμε στα play out, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια παιχνίδια πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή θα διεκδικούσαμε μία θέση στα play in», τόνισε ο προπονητή του ΝΟ Χανίων.

Μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί (από τα ματς Χίος-Παλ. Φάληρο και Υδραϊκός-Ηλυσιακός) εάν ο ΝΟΧ θα είναι σίγουρα στα play out.

Οι δηλώσεις από τον Βουλγαράκη:

«Ηταν το τελευταίο παιχνίδι της β’ φάσης για μας. Το σημαντικό ήταν ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου γιατί δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, τον βάλαμε εμείς στον ρυθμό μας και ξεφύγαμε στο σκορ. Πιστεύω ότι εφόσον παίξουμε αντίπαλοι ξανά στα play out που είναι και το πιθανότερο και εμφανιστούμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι με βάση τις νίκες που κάναμε και τις εμφανίσεις που είχαμε σε πολλά παιχνίδια είναι άδικο να παίξουμε στα play out, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια παιχνίδια πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή θα διεκδικούσαμε μία θέση στα play in».

Synagogi

Rabona ad