Βουδαπέστη 2023: Η σειρά της Δήμητρας Γναφάκη

Στίβος | 20 Αυγούστου 2023, 23:23

Τη Δευτέρα (21/08), την τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου, η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από τρεις αθλήτριες. Μεταξύ αυτών και η Δήμητρα Γναφάκη.

KTEO Κρήτης

Η Χανιώτισσα αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα αγωνισθεί στις 19:50 στον προκριματικό των των 400 μ. με εμπόδια με βασικό στόχο την είσοδό της στον ημιτελικό. Όπως έχει δηλώσει η ίδια κατά την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής:

«Στόχος μου αρχικά είναι να έχω μια καλή εμφάνιση. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω αυτό να φανεί με ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με στόχο μία θέση στον ημιτελικό.»

Η Χανιώτισσα αθλήτρια του Παναθηναϊκού του Μιχάλη Μανουσάκη θα αγωνιστεί στην πέμπτη προκριματική σειρά από τον ένατο διάδρομο.

Έχει φετινό ρεκόρ στα 56.24 και την πρόκριση για τον ημιτελικό παίρνουν οι τέσσερις πρώτες από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι από τις πέντε προκριματικές σειρές.

Τη Δευτέρα θα αγωνισθούν ακόμη από Ελληνικής πλευράς η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελένη Πόλακ. Τη Δευτέρα δεν υπάρχουν πρωινά αγωνίσματα και οι προκριματικοί ενσωματώθηκαν στο απογευματινό πρόγραμμα.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad