Βουδαπέστη 2023: Εκτός τελικού η Σκαρβέλη | vids

Στίβος | 23 Αυγούστου 2023, 21:30

Εκτός τελικού της σφυροβολίας γυναικών έμεινε η Σταματία Σκαρβέλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

KTEO Κρήτης

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν η μοναδική Ελληνική εκπροσώπηση στο απογευματινό πρόγραμμα της Τετάρτης (23/08) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Ουγγαρίας.

Η Σταματία Σκαρβέλη έχει φετινό ρεκόρ στα 69,79 μέτρα, αλλά δεν κατάφερε να το πλησιάσει. Στην πρώτη της προσπάθεια έριξε στα 67,51, ενώ στη δεύτερη ανέβηκε στα 67,53 μέτρα.

Η τρίτη προσπάθειά της ήταν άκυρη και η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 13η θέση του πρώτου προκριματικού γκρουπ.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση ήταν εξ αρχής πάρα πολύ δύσκολη καθώς έπρεπε να κάνει μεγάλη υπέρβαση γιατί το όριο για τον τελικό ήταν τα 73 μέτρα, ενώ η Σκαρβέλη πήγε στους αγώνες με καλύτερη επίδοση κάτω από τα εβδομήντα μέτρα (69,79).

Στον τελικό της σφυροβολίας γυναικών προκρίθηκαν η Χάνα Σκίνταν, η Ντιάνα Πράις, η Κάμργκιν Ρότζερς, η Σάρα Φαντίνι και η Τζίε Ζάο.

Η Σκαρβέλη ήταν η τρίτη εκπρόσωπος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Είχαν προηγηθεί ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία και θα ακολουθήσει (στις 25/08) η Παναγιώτα Δόση στο ύψος.

«Ακόμα ζορίζομαι με τις αλλαγές, δεν αισθάνομαι άνετα. Περιμένω την επόμενη χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της. Παρακολουθήστε σε βίντεο τις δηλώσεις της Σταματίας Σκαρβέλη στην κάμερα της ΕΡΤ…

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad